Barbeque & gourmetten
Lekker in het zonnetje barbecueën, wie niet?
Een aantal weken geleden hebben we het in de cursus al over gehad.
BBQ'en op een telvrije dag!
Wat mag je dan allemaal hebben?
Vlees:
- Stukjes kipfilet/ kalkoen filet
- Varkensvlees filet lapje
- gehakt balletjes gemaakt van tartaar
- mini biefstukjes
- Varkenshaas
- Herten medaillons
- Haas
Vis:
- Pangasius
- Gamba’s
- Forel
- Inktvisringen
- Tilapia
- Tong
- Tonijn
Groente:
- Paprika reepjes in alle kleuren
- Champignons
- Ui ringen
- Plakjes courgette
- Tauge
Salade van verschillende soorten sla, tomaten, komkommer, ui, gekookt ei, augurk
Bijgerecht: Volkoren rijst (ipv stukjes stokbrood)
Sausjes:
- Kwark met knoflook (en eventueel heel dun gesneden stukjes komkommer)
- Tomaten heel fijn malen (pureren) met wat yoghurt er door en bruchetta kruiden.
- Verse ananas pureren met kerrie poeder en wat yoghurt.
Maak jouw eigen website met JouwWeb